Visar 4 st produkter
25% rabatt uyuni-kronljus-led-2pack-ivory-2-3-x-35-cm-UL-TA-IV02535-2.jpg
UYUNI

UYUNI Kronljus LED - 2PACK - IVORY - Ø2,3 x 35 CM

299 kr 399 kr
'
25% rabatt uyuni-pelarljus-led-ivory-6-x-10-cm-UL-PI-IV06010.jpg
UYUNI

UYUNI Pelarljus LED - IVORY - Ø6 x 10 CM

172 kr 229 kr
'
25% rabatt uyuni-pelarljus-led-ivory-6-x-15-cm-UL-PI-IV06015.jpg
UYUNI

UYUNI Pelarljus LED - IVORY - Ø6 x 15 CM

195 kr 259 kr
'
25% rabatt uyuni-pelarljus-led-med-kant-ivory-8-x-20-cm-UL-PI-IVS78020.jpg
UYUNI

UYUNI Pelarljus LED med kant - IVORY - Ø8 x 20 CM

225 kr 299 kr
'

UYUNI

Den kristallklara natthimlen ovanför saltöknen i Sydamerika var inspirationen till ljusen från Uyuni. En stjärnhimmel utan föroreningar blev startskottet för tillverkningen av LEDljusen i paraffinvax. Ljusen är mycket verklighetstrogna och ger inte upphov till någon rök, går att dimmra och styras med fjärrkontroll. De flämtande vackra ljusen finns som block-, värme- och kronljus.

Uyuni är ett varumärke som erbjuder produkter inom området heminredning och belysning. Varumärket är inspirerat av den vackra och unika Uyuni-salten i Bolivia, som är känd för sin spektakulära landskap och ljusfenomen. Uyuni strävar efter att skapa produkter som förenar kvalitet, design och funktionalitet för att skapa en unik och harmonisk atmosfär i hemmet.

Uyuni är mest känt för sina LED-ljus, inklusive LED-ljusstakar, ljuslyktor och ljusslingor. Deras LED-ljus är kända för att vara av hög kvalitet och för att skapa en realistisk och varm ljuseffekt som liknar traditionella stearinljus. Uyuni använder sig av den senaste LED-tekniken för att skapa en autentisk och naturlig ljuseffekt, med olika färger och ljusstyrkor för att skapa den önskade atmosfären i hemmet.

En annan känd produkt från Uyuni är deras ljushållare och ljuslyktor, som är designade med omsorg och noggrannhet. Deras ljushållare och ljuslyktor är ofta tillverkade av högkvalitativa material som metall, glas eller keramik och är kända för sin moderna och eleganta design. Uyuni strävar efter att skapa produkter som är både vackra och funktionella, och som kan användas för att skapa en stämningsfull atmosfär i olika rum och inredningsstilar.

Utöver sina produkter är Uyuni också engagerade i att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ. Varumärket använder sig av LED-teknik, vilket är mer energieffektivt och har en längre livslängd än traditionella glödlampor, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Uyuni strävar också efter att använda sig av återvinningsbara material och att minimera användningen av onödigt förpackningsmaterial i sina produkter.

Sammanfattningsvis är Uyuni ett varumärke inom heminredning och belysning som är känt för sina högkvalitativa LED-ljus och eleganta design. Varumärket strävar efter att skapa produkter som förenar kvalitet, design och funktionalitet för att skapa en unik och stämningsfull atmosfär i hemmet. Uyuni är också engagerade i hållbarhet och miljövänliga alternativ i sina produkter och verksamhet.


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.