CARIZMA är ett vardagsrum för mode- & designintresserade kurerat av Carina Holmgren. I webbshoppen och i den fysiska butiken, beläget på Rådhusesplanaden i centrala Umeå, hittar du ett handplockat sortiment kläder, interiör, hudvård, accessoarer och lite matnyttigt. Ledorden är skandinavisk design och hållbart.

Carinas mission med vardagsrummet CARIZMA och är skapa en hemma hos känsla, en plats att bekvämt botanisera runt på och inspireras. Den personliga servicen är enormt viktig och utöver att finnas till hands för tips, råd och hjälp erbjuder CARIZMA även personlig shopping.

BOKA PERSONLIG SHOPPING

Något att fira? Längesen ni sågs och vill hitta på något trevligt tillsammans? Varmt välkommen till CARIZMA i Umeå där vi har möjlighet att erbjuda er exklusiv tillgång till butiken (på andra tider än ordinarie öppettider) och personlig service på plats.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp med något särskilt! För bokning eller mer info kontakta oss på info@carizma.se eller kom in till oss i butiken

Vår Passion

Vår passion är att handplocka saker som vi själva tycker om och den röda tråden i vår butik är att det ska vara skandinavisk design och hållbart.

Vår Mission

Vår mission är att skapa en ”hemma hos oss”-känsla där du kan känna dig bekväm att botanisera runt, såväl i webbshoppen som i vår fysiska butik, bland noga utvalda ting och att vi finns där för att underlätta dina val.

Skandinaviska hållbara varumärken

Vi har förmånen att representera flera exklusiva skandinaviska designers, några av dom ser du exempel på här till höger och hela vår portfölj hittar du här Se varumärken >