Visar 16 st produkter
tangent-gc-clover-handtval-350-ml-TGC109.jpg
TANGENT GC

Clover Soap 350 ml

250 kr
'
tangent-gc-clover-sportswear-detergent-tvattmedel-for-sportklader-500-ml-TGC045.jpg
TANGENT GC

Clover Sportswear Detergent

250 kr
'
tangent-gc-everyday-tvattmedel-TGC047.jpg
TANGENT GC

Everyday Tvättmedel

300 kr
'
tangent-gc-fabric-spray-yuzu.jpg
TANGENT GC

Fabric Spray Yuzu

200 kr
'
tangent-gc-hypoallergenic-tvattmedel-TGC048.jpg
TANGENT GC

Hypoallergenic tvättmedel

300 kr
'
tangent-gc-kiyomi-fabric-softener-skoljmedel-500-ml-TGC042.jpg
TANGENT GC

Kiyomi Fabric Softener

250 kr
'
tangent-gc-kiyomi-handtval-350-ml-TGC.jpg
TANGENT GC

Kiyomi Soap 350 ml

250 kr
'
tangent-gc-organic-delicate-detergent.jpg
TANGENT GC

Organic Delicate Detergent

250 kr
'
tangent-gc-oud-bodylotion-350ml.jpg
TANGENT GC

Oud bodylotion 350ml

300 kr
'
tangent-gc-oud-bodywash-2.jpg
TANGENT GC

Oud bodywash

250 kr
'
tangent-gc-oud-denim-wash-denimtvatt-500-ml-TGC044.jpg
TANGENT GC

Oud Denim Wash

250 kr
'
tangent-gc-oud-handtval-350-ml-TGC101.jpg
TANGENT GC

Oud Soap 350 ml

250 kr
'
tangent-gc-sugar-cashmere-detergent-tvattmedel-for-kashmir-500-ml-TGC046.jpg
TANGENT GC

Sugar Cashmere Detergent

250 kr
'
tangent-gc-yuzu-bodylotion-350ml.jpg
TANGENT GC

Yuzu bodylotion 350ml

300 kr
'
tangent-gc-yuzu-bodywash.jpg
TANGENT GC

Yuzu Bodywash

250 kr
'
tangent-gc-yuzu-handtval-350-ml-TGC102.jpg
TANGENT GC

Yuzu Soap 350 ml

250 kr
'

Tangent GC

Ända sedan Tangent GC startade 2012 har hållbarhet varit centralt för dem. Deras produkter är naturliga och ekologiska, och de har varit det från början. Den naturliga aspekten var viktig, inte bara för att undvika skadliga kemikalier, utan för att höja den övergripande produktkvaliteten.

Tangent GC har tillämpat samma strikta regler när de formulerar nya produkter och lägger till dem i sitt sortiment. Sammanfattningsvis betyder "Detta är grönt" att Tangent GC hud- och plaggvårdsprodukter är:

– Ekologiskt och veganskt
- Grymhet och fossilfri
– Hållbart producerat och förpackat

Växterna som används har odlats ekologiskt, utan bekämpningsmedel och konstgödsel. Tangent GC är fast beslutna att inte tillföra onödiga gifter till jorden eller till övergödsling av våra hav.

Tangent GC har uteslutit allt animaliskt innehåll i sina produkter, till exempel animaliskt fett och vax, lanolin eller bivax, som vanligtvis används i hudvårdsprodukter.

Deras produkter är fossilfria vilket innebär att deinte använder någon form av petroleum eller derivat från petroleum. De vill inte öka beroendet av olja. Eller sprid växthusgaser som kan undvikas för den delen. Cruelty free betyder att deras produkter aldrig har testats på djur. Och det kommer de aldrig att bli.

Alla Tangent GC:s produkter tillverkas nära hemmet, i Sverige och närliggande europeiska länder. På så sätt minskar de mycket utsläpp från transporter.

Alla deras flaskor är gjorda av bioplast, en plast gjord av växter i stället för olja. Den binder mer CO₂ än den släpper ut sett under produktens livscykel.

Alla deras rör är gjorda av aluminium, en lättviktsmetall som kan återvinnas för alltid med bibehållen produktkvalitet.

Tangent GC är ett svenskt varumärke som grundades år 2012 av David Samuelsson. Varumärket är känt för sina ekologiska och miljövänliga rengöringsprodukter och kroppsvårdsprodukter som är designade med en minimalistisk och elegant stil.

Tangent GC:s produkter är tillverkade av noggrant utvalda naturliga och ekologiska råvaror, och de är fria från kemikalier och syntetiska tillsatser. Varumärket sätter stor vikt vid att erbjuda produkter av hög kvalitet som är skonsamma mot både människor och miljön.

En av Tangent GC:s signaturprodukter är deras tvättmedel som är speciellt utvecklat för att vara skonsamt mot kläder och miljö. Tvättmedlet är biologiskt nedbrytbart och kommer i återvinningsbara förpackningar. Varumärket erbjuder även andra rengöringsprodukter som diskmedel, allrengöring och handtvål, samt kroppsvårdsprodukter som handkräm, kroppstvål och doftljus.

Tangent GC:s produkter är inte bara kända för sin höga kvalitet och miljövänlighet, utan även för sin stilrena och minimalistiska förpackningsdesign. Varumärket använder sig av enkelhet och estetik i sina förpackningar, med fokus på rena linjer, neutrala färger och användning av återvinningsbara material.

Förutom sitt engagemang för ekologi och miljö, är Tangent GC också dedikerade till socialt ansvarstagande och rättvisa arbetsförhållanden. De samarbetar med certifierade producenter och följer strikta riktlinjer för att säkerställa att deras produkter är tillverkade på ett etiskt och hållbart sätt.

Sammanfattningsvis är Tangent GC ett svenskt varumärke som erbjuder ekologiska och miljövänliga rengöringsprodukter och kroppsvårdsprodukter med en minimalistisk och elegant design. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, miljömedvetenhet och sociala ansvarstagande, och strävar efter att erbjuda produkter som är bra för både människor och miljön.


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.