AHLVAR GALLERY

Ayumi Blouse Sand

Sidenblus Draperad Ringning Sand Ahlvar Gallery

Underbar långärmad sidenblus med fantastiskt fin hals från svenska Ahlvar Gallery. Dragkedja bak i halsringningen, vackra ärmavslut. Ursnygg både till fest och vardag och en blus man gärna har i flera färger!

Välj storlek   |   Storleksguide

XS S M L XL

 

2295 kr

Beskrivning

Ayumi blus är skuren från vår mest klassiska siden / stretch och har ett vattenfall drapering runt halsringningen tillsammans med våra signaturärmar med dubbelskiktad manschett, slits och metallknapp. Framkroppen är skuren på partiskhet och det finns en dold dragkedja i nacken.

Team med vilken botten som helst, året runt.

• Ta din normala storlek. Modellen är 175cm lång och bär en storlek S.
• Kvalitet: 93% silke, 7% elastan

Siden - är ett av de mest exklusiva materialen du kan bära; det är tidlöst och lyxigt. En av de bästa delarna av siden som material är att det andas, så du behöver inte tvätta det efter varje användning.

Okej, så hur tar du hand om ditt sidenplagg? Siden kan ha ett dåligt rykte om att vara svårt att ta hand om, men vi tycker tvärtom. Vi rekommenderar alltid att du använder en ångbåt i första hand när du tar hand om ditt sidenplagg. När du ångar silke dödar det 99% av alla bakterier, vilket innebär att om du inte har en fläck på biten behöver den inte mer än en snabb ånga. Och som en motsats till strykjärnet kan du inte bränna silke med en ångbåt, och det blir inga skarpa veck.

Men – om du behöver tvätta den rekommenderar vi att gå till kemtvätt eller använda handtvättprogrammet på din tvättmaskin. Om du tvättar det hemma - det är viktigt att använda ett tvättmedel som är fritt från enzymer och helst ett sidentvättmedel eller ett speciellt tvättmedel för ömtåliga plagg. Vanligt tvättmedel skadar fettet som ger siden dess mjuka känsla. Och när du tvättar, se till att alla dragkedjor är stängda och tvätta biten själv. När plagget är tvättat, häng det direkt på en galge för att torka.

Om du måste stryka det, se till att strykjärnet inte blir för varmt eftersom silke lätt bränns. Du kan använda full ånga på ditt strykjärn för att få plagget helt slätt. Men första hand rekommenderar vi starkt att du använder en ångbåt. Ångaren kan inte bränna eller skada siden; en ångbåt är också lätt att ta med på resor. Det är enkelt, tidsbesparande och ger ett fantastiskt resultat.

Hantera den varsamt, så håller den hela livet.


Material

93% silk, 7% elastane

Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 4518 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.